Пребиха братът на заместник – кмета по строителството във Видин

Сподели в социалните мрежи:

Според очевидец, инцидентът е станал пред дома на Владимир Скорчев, след като направил забалежка на група мъже.

Въоръжени с бухалки, младежите започват да налагат бащата пред очите на двегодишния му син. Първите удари той поел с гръб, пазейки детето. В същото време с колата си минава от там негов познат, вижда случващото се, слиза от колата и, в опита си да помогне, също отнася няколко тупаника, но все пак двамата успяват да прогонят циганската тумба. Нападателите избягали, но по-късно са издирени и задържани в полицията.

Грозната случка си има предистория. Няколко дни по-рано млад мъж подкарал на задна скорост и спрял на сантиметри от бебешката количка на Скорчев. Изуменият баща ударил по багажника на колата, с което предизвикал гнева на нахалния шофьор. Последвал скандал и заплахи, на които бащата не обърнал внимание преди атаката с бухалки вчера.

Ден по-късно последвал побоя. Сред нападателите са хора, които наскоро са се прибрали от Словения и Австрия. Не е ясно с какво се занимават, но от снимките им в социалните мрежи личи, че разполагат с много пари, тъй като са окичени с килограми злато. Отделно от това карат коли, купени за по няколкостотин хиляди евро.

Подателят на сигнала уточнява, че става въпрос за ромска фамилия, но държи да не се превърща скандалната случка във война на етносите.

Очаквайте подробности!

Може да харесате още...