Затварят се участъци по булевард „Панония“ на 28 май заради ремонтни дейности

СНИМКИ: ОБЩИНА ВИДИН
СНИМКИ: ОБЩИНА ВИДИН
Сподели в социалните мрежи:

Това се предприема във връзка с изпълнението на основен ремонт на кръгови кръстовища в град Видин (на бул. „Панония” с ул. „Гео Милев”; на ул. ”Академик Стефан Младенов“ и ул. „Христо Ботев”, в частност ремонт на кръстовище на бул. „Панония” с ул. „Гео Милев”). На посочената дата ще бъдат затворени за преминаване на всякакъв вид тежки и леки превозни средства по бул. „Панония” в двете посоки на движение: участък между разклон за хипермаркет Кауфланд и блокове №9, №8, №7 и №6 от ж.к. „Вида“ и разклон с улица „Никола Петров“ – вход за ж.к „Гео Милев” и вход за ж.к „Панония”.
Обходните маршрути ще бъдат, както следва:
– Посока на движение към пътен възел Ново Село: отклоняване през временно изграден пътен участък, минаващ от бул. „Панония” между блокове №14 и №15 на ж.к. „Крум Бъчваров” и последващо движение по ул. „Райко Жинзифов”;
– Посока на движение към стадион „Георги Бенковски”: отклоняване през ж.к. „Гео Милев” по ул. „Никола Петров”;
– За обслужване на Гранично полицейско управление на град Видин по направление на улица „Гео Милев” ще бъдат осигурени подходи за преминаване на служебните автомобили на ГПУ;
– Посока на движение по улица „Гео Милев” към бул. „Панония”: отклоняване през улица „Райко Жинзифов” наляво и улица „Димитър Хранов” надясно.
За облекчаване на трафика по обходните маршрути във връзка с предстоящия ремонт, ще бъдат поставени и предупредителни пътни знаци за опасност от група „А” – тип А23 на възловите кръстовища, съпътстващи движението по бул. „Панония” и улица „Гео Милев”, както и помощни екипи за урегулиране на трафика, на възловите точки, както следва:
– На кръгово кръстовище на бул. „Панония” и улица „Широка”;
– Кръстовище между бул. „Панония” и бул. „Цар Симеон Велики”;
– Кръстовище между ул. „Христо Ботев” и ул. „Гео Милев”.

Изчотник: ПРЕСЦЕНТЪР НА ОБЩИНА ВИДИН

Може да харесате още...