Борисов: Целта на Божков е да ме смачка с компромати, Радев ме следи с дрон

Сподели в социалните мрежи:

Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга. Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита. Тогава се роди омразата към нас. Запазихме българите и България в условията на COVID-19. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинг в партийната централа на ГЕРБ.

По думите му България ще получи най-много пари от ЕС.

„Това е един компромат и аз ви предупреждавах за него. Трябваше да има само едно малко момче до мен. Казах ви – нито една стотинка не съм взимал от Васил Божков. Те видяха, че не могат да ни бият на избори. Създадоха цели студиа и всеки един мой приятел може да ви кажи дали ме е видял да пия. Негодници такива! Заплахите идват от държавния глава, защото той бе уличен. За да не е само той в калта, дайте и мен да ме вкарат там“, заяви Бойко Борисов.

„Това ли е демокрацията!? Наричат ни хунта, наричат ни демагози. За кой друг излезе – чия друга спалня бе интересна. По -добре да ме бяха снимали гол. Аз така спя. В Банкя в тоалетната ме бяха записали. Сега в спалнята ме снимали, завит, а защо не гол. Цвета е от малкото, които се карат с мен. Тя знае колко я уважавам. Тука до мен е“, подчерта той.

По думите му това, което налага тази ярост е, че идват избори и някой иска служебно правителство.

„Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм стерилен. Като се ядосам – хората са чули много неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой“, обясни Борисов.

Източник:novini.bg

Може да харесате още...