Върнаха на работа зетя на Николай Цветков от ГЕРБ в Общинския приют за кучета във Видин (видео)

Сподели в социалните мрежи:

По времето на д-р Стилиян Паскалев избухна скандала с изселването на безстопанствени животни в гориста местност край Градец. Случай, който Ви показахме и заради който журналистът Калин Иванов получи смъртни заплахи по телефона.

Тогава, никой не посмя да разкаже за безобразията, които се случват в приюта, но 4 години по-късно, кметът на града Цветан Ценков призна:

„Срам ме е да Ви разкажа какво се случва там“

След разследването, излъчено в ефира на партньорите ни от Bulgaria On Air, бе назначен новия управител на приюта – Тодор Мицев, който в крайна сметка нямаше компетенциите да бъде такъв, заради което беше минал курс по преквалификация и още:

На запитване на Калин Иванов за изразходените средства от приюта се оказа, че от 50 хиляди лева годишен бюджет, малко над 1000 лева са за медикаменти за животните, останалите отишли за заплати.


Преди ден пък градоначалникът съобщи, че служителите не ходели на работа.

Но нека започнем отначало!

През зимата на 2017-та година случайно пътуване на Калин Иванов до съседно на Градец село, се натъкна на безпрецедентната гледка на буса на кучешкия приют и двама служители, които преподреждаха клетките от изхвърлените кучета. На метри от буса, намерихме и две от бездомните кучета, а след като материалът бе излъчен в Новините, с нас се свързаха десетки хора, които хранели кучетата, които заснехме в района на ул. Широка.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО…

След репортажа последваха и заплахите за саморазправа, а проверка на Окръжната прокуратура по случая показа, че номерът, от който беше заплашен Калин Иванов, не е на български оператор.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО…

Може да харесате още...