Съборът на БСП на Бузлуджа тази година се премести на жълтите павета

Сподели в социалните мрежи:

Множеството се отправи в шествие по ул.“Георги С. Раковски“ и бул.“Княз Александър Дондуков“, за да стигне пред Министерския съвет, предаде INVESTOR.BG

Членовете и симпатизантите на БСП се събраха на площад „Александър Невски“. Те са дошли с автобуси от цялата страна. По данни на организаторите са над 10 хиляди човека.

Хората развяват червени знамена и националния трибагреник. Както и на антиправителствените протести, които продължават всяка вечер вече повече от две седмици се чуват призиви за оставка на правителството.

Множеството се отправи в шествие по ул.“Георги С. Раковски“ и бул.“Княз Александър Дондуков“, за да стигне пред Министерския съвет, където в 11.00 часа се състоя митингът. На първа линия сред хората е председателят на БСП Корнелия Нинова и депутатите от парламентарната група.

За кратко демонстрантите от шествието се спряха пред сградата на КЕВР, съобщава БНР. Водачите на митинга заявиха, че това е ядката на корупцията в нашата страна. След това митингуващите се отправиха към т.нар. триъгълник на властта.

Може да харесате още...