Тука има, там няма! Къде е репортажа на ТВ Враца за посещението на Борисов?

Сподели в социалните мрежи:

Ние от Медия Северозапад, с помощта на колегите от Радио Гама, успяхме да спасим SD варианта на видеото, което изчезна часове, след като взриви мрежата.

В репортажа, колежката Моника Пенева просто си свърши работата, като зададе точните въпроса този, който трябва.

ОТ „СВОБОДНА ЕВРОПА“ КОМЕНТИРАТ:

Първата спирка на премиера бе ремонтираната с помощта на правителството спортна зала във Враца. Там се бяха събрали много хора в очакване на пристигането му.

„Това протестиращи ли са“, попита Борисов, докато паркираше джипа. „Не, това са подкрепящи“, отговори кметът на града Калин Каменов.

В репортажа на „ТВ Враца“, показвайки групите хора, приветстващи премиера с радостни възгласи, журналистката съобщава: „За посрещането бяха организирани групи от заводи в града, с ръководства, приближени на партията“.

Националните телевизии също излъчиха материали за визитата, но те показаха само кадри, заснети от правителствения пиар през фейсбук профила на Борисов. В репортажите се виждаха граждани, които аплодират премиера и министрите, които слизат от джипа.

Видеото на „ТВ Враца“ обаче съобщава как медии изобщо не са допуснати до събитието. Става ясно също, че единствената журналистка там – Моника Пенева, е нагрубена от гражданите, подкрепящи премиера, когато му задава въпрос.

ПРИПОМНЕТЕ СИ ВИДЕОТО…

Може да харесате още...