Жените в мъжкия свят! Видинчанка мечтае да бъде военен (видео)

Сподели в социалните мрежи:

В следващите минути ще Ви разкажем за желязната женска воля. Теодора е от малък град, но с големи мечти. Тя иска да стане военен, въпреки, че всички и казват, че това е работа за мъже. Какво мотивира младото момиче да избере пътят на желязната дисциплина, разказва Марио Маев.

Тя е само на 18, тъкмо навършила пълнолетие, а идеята за военен я преследва вече 4 години.Едва на крехките 14 тя забелязва нещо по телевизията за военни специалности и това грабва интереса й моментално. За съжаление обаче първоначално не получава одобрение от родителите си.

Теодора Ивайлова – ученик
„Първото нещо, което баща ми каза, беше, че това е мъжка професия. Това, което ме мотивираше беше непрестанното говорене от близки, че ще бъда като в казарма и едва ли бих се справила.

Целеустремена, тя смята, че това не е невъзможна задача за нея и решава, че това е нейното призвание.

Теодора Ивайлова – ученик.
Това, което грабна вниманието ми най-много е “ Националния военен университет” във Велико Търново, а специалността, която съм си харесала е “военна полиция”.

Един от многото плюсове, които тя притежава е дисциплината, като още от 7 клас е запалена по фитнес.

Теодора Ивайлова – ученик.
Моята стратегия е да покажа добра физическа подготовка, като информацията взимам от интернет и правя различни хранителни режими.

Тя получава подкрепа от приятели, които по нейни думи вярват във нея и волята й.

Теодора Ивайлова – ученик
„Смятам, че специалността не е за всеки и труда положен от мен ще ми помогне“.

“Правилната мотивация и голямото желание е ключът “ – споделя тя, а на нас ни остава само и единствено да й пожелаем успех.

Автор: Марио Маев
В материала са използвани кадри от youtube.com

Може да харесате още...