Успешно приключи проекта на тема Доброволчество приключи във Видин

Сподели в социалните мрежи:

Фондация „Феникс-21 век“ изпълни успешно проект посветен на доброволчеството. Проектът стартира през месец Януари и приключи през месец Август.

„Дейностите по проекта бяха информационни кампании, проведени в пет малки населени места- Белоградчик, Кула, Брегово, Дунавци и Арчар. По време на информационните кампании младежите от населените места бяха запознати с темата доброволчество и какви позитиви носи то. Екипът на проекта реализира и серия от обучения по време на които младежите от населените места даваха идеи за доброволчески кампании, които организацията изпълни в малките населени места.“, това каза за вестник „НИЕ“ Павла Цветкова, ръководител на проект „Активиран чрез доброволчество“.

„Доволни сме, че въпреки трудностите и извънредното положение в което сме, ние от Фондация „Феникс-21 век“ успяхме да ангажираме младите хора и реализирахме успешно предвидените дейности. Ще продължим да реализираме доброволческите кампании и за напред. Младежите, които преминаха обучението и реализираха кампаниите изразиха своята готовност за това, а екипът ни ще им даде необходимата им подкрепа.“ това каза Людмил Иванов, експерт „Доброволчество“ към Фондацията.

Може да харесате още...