ТОП Новини

Георги Георгиев: Цацаров пропусна шанса си и той да има снимка с мен

Сподели в социалните мрежи:

Така вчера в фейсбук профила си написа Георги Георгиев от Боец.

Председателят на ГД „БОЕЦ“ написа, че когато Боец удари мафията квичи.
Аргументите им за блокадата на КПКОНПИ е, че са искали лично да връчат оставката на Цацаров. Той допълни, че след седем години начело на прокуратурата няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта. Цацаров бе назначен от Пеевски и Борисов, така както и Гешев, и тяхната задача е да прикриват извършените от техните господари престъпления и да служат, като бухалки срещу непримиримите!

След нашата акция свинчугата е изквичал, че не се бил срещнал с мен и гражданите заради мои снимки с Лозан Панов, Борисов и Цветан Василев. Така Цацаров пропусна шанса си и той да има снимка с мен. Но ние няма да пропуснем шанса си да отстраним тази гнусна банда престъпници, мутри и мафиоти от властта. Този, който на крак ходеше всяка сряда при Буда на инструктаж пуска моя снимка, като компромат! 🙂 Много трябва да са уплашени и разклатени дебелите, и с право се страхуват!
Как пък един не се намери с топки и капка достойнство и смелост да слезе при гражданите и да ни попита какво искаме! Крият се, като Борисов, като плъхове се крият в дупките си зад гърба на десетки жандармеристи и полицаи и надничат страхливо от прозорците си! По зле са и от Орешарски!
Всяка власт, която започне да се страхува и крие от гражданите е нелегитимна, тези хора нямат нито законовото, нито моралното право да управляват! Разкриваме тяхната агония, страхове и позор. Цацаров да не ми мрънка и да не ми се обяснява, а да подава оставката и да каже на Буда и Гешев, че си заминават с него, те са си едно! И за Къщата в Барселона да каже! И за десетките сигнали за АпартаментГейт! И за 4-те милиона евро, които плати на Доган за назначението си, кой му ги даде! И за проверката срещу Пеевски да каже! И за грабежа КТБ да каже! Ще каже, от подсъдимата скамейка ще говорят и той , и господарите му!
Битката продължава!

Днес сутринтта блокадата изненада- 4 тръгна и блокира, отново БНТ. Протестиращтите затвориха главният вход и възпрепятстваха влизането, и излизането на служителите. Искането им отново беше за оставка на мрежата Емил Кошлуков. До сблъсъци не се стигна.

Източник:ГД „БОЕЦ“