Цветни букви за град Видин – новата атракция на града

Сподели в социалните мрежи:

Цветен надпис Видин, разположен в началото на Крайдунавския парк, със сигурност ще се превърне в едно от любимите места за снимки и спомени.

Арт инсталацията е подарък за гражданите и гостите на Видин от Инър Уийл клуб в града, който отбелязва 20 години от основаването си. Изработена е от пловдивска рекламна агенция и монтирана със съдействието на Общината.
На символичното откриване присъстваха кметът д-р Цветан Ценков, заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова и дами от Клуба. Д-р Ценков благодари за инициативността на жените, които събират средства от благотворителни каузи, за да осъществят идеята си и така Видин да придобие по-цветен облик. Кметът отбеляза също, че избраното за целта пространство не е случайно, защото надписът ще привлича вниманието и ще прави хубаво впечатление на туристите от акостиращите в града круизни кораби.

Надяваме се тук да стане любимо място за нашите съграждани и гости и тези цветни букви да донесат много настроение и усмивки за всички- заяви Ася Пешева президентът на Инър Уийл клуб Видин.

Източник: ПРЕСЦЕНТЪР ОБЩИНА ВИДИН

Може да харесате още...