БСП – Видин отне правата на Филип Попов за заемане на партийни длъжности

Сподели в социалните мрежи:

Според социалистите във Видин, Попов системно извършвал действия във вреда на БСП, които удряли по авторитета на партията и създавали в обществото усещане за разцепление.

Това съобщиха преди минути от пресцентъра на левицата във Видин.

Публикуваме решението на социалистите без редакторска намеса:

На проведено заседание на Общински съвет на БСП Видин бяха обсъдени поведението, действията и партийното положение и на народния представител Филип Стефанов Попов.
Членовете на Общинския съвет на БСП Видин изказаха възмущението си от крайната незаинтересованост на депутата към партийния живот на организацията в избирателния му район. Въпреки активната политическа, организационна и индивидуална работа за избирането му за народен представител в три последователни кампании , той не оцени усилията на видинските социалисти.
Констатира се системно извършване на действия във вреда на БСП, които удрят по авторитета на партията и създават в обществото усещане за разцепление.
Изредени бяха множество доказателства в подкрепа системното нарушение на партийната дейност.
С оглед на горното ОБС на БСП единодушно

РЕШИ:

За неизпълнение на решение, за неучастие на дейността в органи , в които е избран и за системна дейност срещу политиката , провеждана от БСП временно отнема правата на Филип Стефанов Попов за заемане на партийни длъжности , членство в органи в партията и право да се кандидатира за такъв за срок от една година .

Може да харесате още...