Бъдещи надежди на волейбола бяха наградени от Общината

Сподели в социалните мрежи:

Днес Кмета на Общината д-р Цветан Ценков и заместник-кмета Борислава Борисова посрещнаха волейболистките Мила Илиева и Мерилин Николова, както и старши треньора Снежанка Гечева от спортен клуб „Бдин-Вида“, съобщиха от общината. Двете състезателки бяха отличени с благодарствени грамоти за невроятното шесто място на Европейското първенство за жени и девойки до 19 години в гр. Осиек – Хърватия.

„Волейболът е елитен спорт във Видин, който изгражда характера на човек, прави го по-силен, укрепва здравето“, каза градоначалникът.

Той отправи заръка към момичетата да носят Видин и България винаги в сърцата си. Връчи подаръци на двете волейболистки за отличното им представяне като част от националния отбор и за добрите индивидуални постижения. Мерелин Николова е 11 клас в СУ „Цар Симеон Велики“ и се класира трета в ранглистата с резултат от 16 точки, а дванадесетокласничката в ППМГ „Екзарх Антим I“ Мила Илиева е пета при блока със 7 точки.

Старши треньорът Снежанка Гечева благодари за предоставената подкрепа и условия за спорт от страна на общинското ръководство.

Изтоточник: Пресцентър на Общината

Може да харесате още...