7 годишният Станимир от Видин спешно се нуждае от нашата помощ (Добро утро, Северозапад)

Сподели в социалните мрежи:

Станимир от Видин се нуждае от спешна операция във Виена, до 15 септември майка му трябва да плати на болницата над 7 хиляди евро, която сума Маргарита няма.

Станимир е един малък 7-годишен герой, който се нуждае от помощта на хора с добри сърца, за да може най-после да се радва на истинско и щастливо детство.


ВИЖТЕ РАЗКАЗА НА МАЙКАТА НА СТАНИМИР В „ДОБРО УТРО, СЕВЕРОЗАПАД“

Необходимата сума е в размер на 7500 евро, които са непосилни за семейството.
Дарителска сметка: Станимир Страхилов Живков
Уни КредитБулбанк

IBAN: BG80 UNCR 7000 1522 8079 35

BIG: UNCRBGSF

Маргарита Николова, майката на седемгодишния Станимир вярва и е категорична: „Нещата ще се случат капка по капка, няма как да се случат наведнъж!“… Тя не иска да се бори със Системата, тя е просто една майка, която се бори за живота на детето си!

Трудният път на Станимир започна няколко месеца след раждането му, когато бе диагностициран с детска церебрална парализа – квадрипареза.

В следващите няколко години той бе преглеждан от лекари в София, Пловдив и Плевен и са му направени 14 операции, които не само че не помогнаха, а дори влошиха състоянието му.

През 2018 година го заведохме на преглед при д-р Александер Кребс в болница „Шпайзинг“, по време на който лекарят установи сериозни увреждания и така
през февруари 2019-та Станимир премина операция във Виена.

Тя бе 8-часова и изключително тежка, като по време на операцията му направиха цялостна реконструкция на таза вдясно, присадка на кост, корекция на двете тазобедрени стави, поставяне на импланти двустранно, удължаване на задни бедрени мускули и корекция на глезена на дясното краче. След нея Станимир беше около 2 месеца в гипс от кръста до върха на пръстите на крачетата. От операцията досега е минал на 3 контролни прегледа, последният от които бе през ноември 2019-та година и д-р Кребс е категоричен, че операцията е 100% успешна.
Следващата стъпка е да бъдат премахнати имплантите в тялото на Станимир най-късно до септември, но необходимите 7,500 евро са непосилни за нашето семейство.

Обръщаме се с огромна молба към хората, които могат да помогнат на Станимир да завърши своето лечение и след толкова много болка, да получи правото да се радва на своето детство!

Може да харесате още...