Цвета Караянчева е на посещение във Ружинци, Брегово и Видин

Сподели в социалните мрежи:

Цвета Караянчева връчи партийните книжки на новите членове на ГЕРБ в Ружинци

Председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева връчи картите на 40 новоприети членове на ПП ГЕРБ от общините Ружинци и Белоградчик. Това стана днес на специално тържество, организирано от кметът на община Ружинци Александър Александров.

Госпожа Караянчева изрази благодарността си за топлото посрещане, като допълни:

Благодаря за това , че сте ни дали вашето доверие, защото за да станеш член на партия Герб, трябва да дадеш доверието си на тази партия. Това означава, че ние сме заслужили това доверие за което ви благодаря. Партия се прави с любов , партия се прави с отношение към хората, не с негативизъм и компромати. Много е важно влизайки в партията , а вие сте влезли вече, защото сте препознали идеята на Герб, сподели в фейсбук страницата си госпожа Караянчева.

От 16.00 часа в залата на Общинския съвет в град Брегово Караянчева ще се срещне с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ от община Брегово и ще връчи партийните карти на над 40 души.

Посещението председателят на Народното събрание и член на ИК на Герб ще завърши във Видин, където от 18.00 ч. на партийно събрание в Драматичен театър – Видин своите партийни карти ще получат близо 80 души.

Източник:facebook.com/cvetakaraiancheva

Може да харесате още...