Двама са с опасност за живота след катастрофа

Сподели в социалните мрежи:

Вчера около 17,40 ч. на кръстовището за с. Гаганица, 37-годишен водач от с. Бързия управлява лекия си автомобил „Форд Ескорт” с монтанска регистрация, като при движение с посока от язовир Огоста към с. Гаганица, съобщиха от областната управа на МВР в Монтана.

На излизане от земен път към път асфалтова настилка не пропуснал идващ от с. Боровци към с. Бистрилица товарен автомобил „Ивеко” с монтанска регистрация, управляван от 46-годишен берковски жител.
Двата автомобила се сблъскват в зоната на кръстовището, при което реализират пътно транспортно проишествие с материални щети и пострадали и от двата автомобила. От лекия автомобил са ранени 37-годишният водач от с. Бързия и двама пътници от гр. Берковица на 42 г. и 41 г., от товарния автомобил – 36-годишна пътничка.

Пострадалите са транспортирани със специализиран превоз до ЦСМП в гр. Монтана. При извършения преглед е установено, че тежко пострадали са водачът и 42-годишният пътник от лекия автомобил, с опасност за живота. Останалите пострадали пътници са леко ранени.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група.
По случая е образувано досъдебно производство в РУ Берковица.

Източник: Пресцентър на ОДМВР-МОНТАНА

Може да харесате още...