ПП ГЕРБ –Видин помогна за операцията на 7-годишният Станимир във Виена

Сподели в социалните мрежи:

ПП ГЕРБ – Видин направи дарение за операция в чужбина на 7-годишният Станимир .

Депутатът и областен координатор на партията Владимир Тошев и членове на местната структура официално връчиха на майката на Станимир Маргарита Николова дарението – част от сумата необходима за операцията на детето във Виена. Лични дарения направиха и членовете на ПП ГЕРБ-Видин Валери Василев и Любомир Низамов.

Владимир Тошев пожела на Маргарита Николова здраве и сила за да може да се справи с предстоящите изпитания. На малкия Станимир –успешна последна операция във Виена, която да върне усмивката на лицето му.

Маргарита Николова, която отглежда сама двете си деца, благодари на дарителите за проявената човечност и състрадателност. Дарената сума идва в труден момент за семейството ми, сподели Николова и уточни, че без помощ на дарителите и предоставянето на голяма част от нея като дарение от ПП ГЕРБ тя не би могла да се справи и операцията на дето й да се осъществи.

Маргарита Николова благодари на ПП ГЕРБ, на Владимир Тошев, на Валери Василев и Любомир Низамов, на всички свои дарители, които са подпомогнали лечението на Станимир.

Момчето, което тази учебна година ще бъде първи клас, страда от детска церебрална парализа. Сумата от 7 500 евро са нужни, за да му бъдат премахнати импланти, които са поставени преди повече от година и половина от лекари във Виена. Операцията е планирана за 21 септември.

Източник: ПП ГЕРБ –Видин

Може да харесате още...