Школата на Читалище „Цвят“ търси своите нови попълнения

smart
Сподели в социалните мрежи:

От днес стартира рекламната кампания за набиране на нови деца в състава на Читалище “Цвят”, каза за Медия Северозапад Росица Борисова, организатор на събитието.

„Тази година се навършват 150 години от създаването на читалището ни.. С голямо нетърпение очакваме започването на новата творческа година. Всички желаещи от 6 до 18 години са добре дошли при нас“, каза Борисова и добави, че културното средище предлага различни школи и възможности за концертни изяви, конкурси и фестивали.

„Тази година ще работи школата по джаз и народни танци, школата по изобразително изкуство „ Дъга“. Видински деца ще имат възможност да се обучават и в школата по народно пеене и пиано, школа по аеробика за деца и много други. Така, че който желае да заповяда на 1-ви октомври от 17.30, когато ще е официалното откриване на учебната и творческа година към Читалище “Цвят“, каза Росица Борисова.

През своята дългогодишна история читалище “Цвят” се утвърждава като своеобразен център на учебно-възпитателна и културно-просветна дейност.

Информация и записвания: в читалището или на тел: 094 601 675; 0879594785.

Може да харесате още...