Марияна Маринова от ГЕРБ е новия кмет на Карлуково

Сподели в социалните мрежи:

Кандидатката на ГЕРБ за кмет на с. Карлуково спечели балотажа срещу представителя на БСП.

След като миналата седмица ГЕРБ спечели убедително частичните местни избори в цялата страна срещу кандидатите на БСП и ДПС, днес Марияна Маринова от ГЕРБ събра повече гласове от Петко Иванов от БСП и става кмет на Карлуково (община Луковит). Въпреки получената подкрепа от ДПС, кандидатът на БСП събра 154 гласа срещу 162 за ГЕРБ. Недействителните бюлетини са 10 : се казва в съобщение, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Марияна Маринова е родена на 27 юли 1971 г. в гр. София. Семейна е, с две деца. Сериозна, способна и уважавана личност, получила многобройни отличия за дългогодишната си и отговорна работа в сферата на полиграфията.
Избрала е да продължи живота си извън големия град, като се върне в родното село на своите родители, близки и приятели. Познава трудностите и възможностите за развитие на Карлуково. Знае как да променя и изгражда, да обединява хората и да им покаже, че тяхното село може да се развива благодарение на общите усилия на жителите му.

В с. Тенево (община Тунджа) пък Диян Шишков загуби от независимия кандидат Димитър Комитов.

Припомняме, че преди 7 дни още на първи тур с победата се поздравиха кандидатите на ГЕРБ в Септември, Стрелча, Соколаре, Бозвелийско, Киченица, Медовина, Карагеоргиево, Острец и Брестак.

Източник:

Може да харесате още...