Емилиян Енчев е избран за ръководител на общинската организация на ГЕРБ-Видин

Сподели в социалните мрежи:

Емилиян Енчев е избраният нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ Видин, съобщават от пресцентъра на партията.

Той е бил избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура на 9 октомври в залата на Областния конферентен център във дунавския град. Делегатите на събранието са гласували единодушно за предложените кандидатури на Емилиян Енчев и Тихомир Станчев , с които се е попълнил състава на общинското ръководство на партията. Те заемат местата на напуснали 2-ма членове на общинската организация.

С решение на ИК на ПП ГЕРБ от януари месец т.г., Емилиян Енчев е изпълнявал длъжността временен ръководител на общинската партийна организация до провеждането на изборното събрание и единодушното му избиране. Той е и общински съветник от ПП ГЕРБ.

Тихомир Станчев е млад човек, общински съветник от ПП ГЕРБ , има висше образование и успешен частен бизнес, семеен. Емилиян Енчев е благодарил за доверието и уверил присъстващите, че ще работи за издигане авторитета на ПП ГЕРБ и ще продължава да създава мостове между всички членове на организацията. Изборното партийното събрание във Видин се е провело при спазването на всички противоепидемични мерки, се казва още в съобщението.

Видинската общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води редовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, каза в словото си пред събранието Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ

Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ – ВИДИН

Може да харесате още...