Илиян Лилов е новият шеф на ГЕРБ в Димово

Сподели в социалните мрежи:

Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура на 19 октомври в залата на читалище „Пайисий Хилендарски” в града, съобщиха от местната структура на партията във Видин.

Делегатите на събранието единодушно гласуваха за предложените кандидатури на Илиян Лилов, Олга Владимирова, Калин Пеев, Бойчо Бойчев и Георги Георгиев , с които се попълни състава на общинското ръководство на партията и той е изцало нов. Те заеха местата на напусналите по лични причини членове на ръководството на общинската организация на ПП ГЕРБ в Димово.

Новият ръководител на Общинската партийна организация Илиян Лилов, е 49- годишен, има собствен бизнес, семеен е с две деца.


Димовската общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води родовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, каза в словото си пред събранието Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ. Само за последния месец новопостъпилите членове в общинската организация са 11 , уточни Тошев. Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората, каза областният координатор.
Илиян Лилов, благодари за доверието и увери , че ще работи за издигане авторитета на ПП ГЕРБ в общината и областта за утвърждаване доверието в организацията и нейните членове, и провеждането на богат организационен живот.

Може да харесате още...