Видин Новини

Борислава Борисова: За да продължим заедно да работим в името на Видин

Сподели в социалните мрежи:

Община Видин получи благодарствени писма за подкрепата в кампанията „Бъди войник“. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Началникът на Военно окръжие II степен – Видин майор Дамян Кушев връчи благодарствени писма в знак на признателност за оказаното съдействие при организирането на кампанията „Бъди войник“, която се проведе в нашия град на 13 октомври и имаше за цел популяризиране на военната служба сред гражданите.

Благодарствени адреси получават:

Кметът на Общината д-р Цветан Ценков, заместник-кметът Борислава Борисова, началникът на сектор „Хуманитарни дейности“ Емилия Николова, началникът на сектор „Протокол и връзки с обществеността“ Елица Миланова, ръководителят на Градския духов оркестър Диляна Цанкова, началникът на отдел „Контрол и опазване на обществения ред“ Константин Джунински, ръководителите на звено „Охрана“ – Игнат Игнатов, звено „Поддържане и ремонт на улично осветление и електрически съоръжения общинска собственост“ – Янина Тодорова, звено „Чистота“ – Емилиян Евтимов, на строителната група – Венцислав Милифонов, както и Цветан Цветков, старши специалист „Транспортна техника, движима собственост и материално-техническа база“. Благодарност бе изказана и към началника на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова.

Майор Кушев подари и по един екземпляр от юбилейната книга „140 години военни окръжия“. „Вследствие на усилията на тези хора, кампанията допринесе много за интереса на младежите към професията“, отчете той и допълни, че между 2000 и 2500 души са посетили събитието.

Заместник-кметът Борислава Борисова благодари за признанието и го определи като доказателство за направената добра организация.

„Искам да Ви уверя, че и занапред можете да разчитате при подобни мероприятия на участие и подкрепа от страна на Общината. За да продължим заедно да работим в името на Видин“, заяви тя.

Източник: Пресцентър на Община Видин

29.10.2020