ПП ГЕРБ Грамада е с ново ръководство

Сподели в социалните мрежи:

Николай Иванов е избраният нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ в град Грамада. Това съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Видин.

Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура в залата на читалище „Пробуда 1908 г.” в града.

Делегатите на събранието единодушно са гласували за предложената кандидатура на Николай Иванов , за председател на общинската структура на партията. Изборът на нов ръководител се е наложило, поради напускане на поста по лични причина на предишния общинския ръководител, уточняват от партията.

Новият ръководител на Общинската партийна организация Николай Иванов е 32- годишен, семеен с едно дете. Николай Иванов има висше икономическо образование –бакалавър по „Икономика на транспорта” в УНСС и магистър по „Бизнес администрация” от Стопанска академия „ Димитър А.Ценов”-Свищов. Работи като инспектор в сектор Монтана на „Националното ТОЛ управление”.

Новият общински ръководител на ПП ГЕРБ в Грамада е изпълнявал до момента временно същата длъжност, той е бивш председател на Младежи ГЕРБ-Видин. По настоящем е и общински съветник в Община Грамада, избран с листата на ПП ГЕРБ.
На събранието в Грамада е присъствал Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ. Изборното партийното събрание в град Грамада се е провело при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.

Източник: Пресцентъра на ПП ГЕРБ-Видин

Може да харесате още...