До 16 ноември се приемат номинации за Спортист на годината на община Мездра

Сподели в социалните мрежи:

Започна приемът на номинации в традиционната класация „Спортист на годината” на община Мездра. Крайният срок, в който спортните клубове могат да представят мотивирани писмени предложения за спортист, отбор и треньор на годината, е 16 ноември 2020 г. (понеделник). Номинациите се подават в отдел „Култура, спорт и туризъм“ на Общинска администрация – Мездра, стая 303 или на e-mail: [email protected]
На базата на подадените номинации, чрез попълване на анкетен лист, експертна комисия, назначена от кмета Иван Аспарухов, ще определи 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра.
Церемонията по награждаването ще се състои на 16 декември 2020 г. (сряда) от 18:00 часа в Денс клуб „Роял“. Община Мездра си запазва правото да промени датата на събитието или да го отмени, ако епидемиологичната обстановка не позволява неговото провеждане.
Анкетата за определяне на 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината се организира от Община Мездра за юбилейната 20-а поредна година.
Община Мездра уведомява спортните клубове, че във връзка с изготвянето на Общинския спортно-туристически календар за 2021 г., в срок до 21 декември 2020 г. могат да внесат писмени заявления в деловодството на Общинската администрация в Центъра за услуги и информация на гражданите с предложения за планираните от клубовете спортни състезания или туристически прояви, които ще се проведат догодина.
Всички прояви ще бъдат отразени в Спортно-туристически календар 2021, съгласно утвърдените Правила за условията и реда за финансово подпомагане на спортните и туристическите прояви, включени в спортно-туристическия календар на Община Мездра.
Състезанията/ туристическите прояви трябва да бъдат планирани по месеци, място на провеждане, вид на състезанието или проявата, възрастови групи, организатор и дали са отразени в Държавния спортен календар на федерацията, в която членува съответният клуб.

Източник: Община Мезра

Може да харесате още...