Черен понеделник! 76 заразени с коронавирус, мъж на 46 и 76 години починаха във видинската болница (Новините МС – Сутрешна емисия)

Сподели в социалните мрежи:

По данни на РЗИ – Видин, за последните три дни има регистрирани нови 76 случаи на короновирус в област Видин. Седем лица са изследвани в частна лаборатория, трима – като контактни лица, а другите са потърсили лекарска консултация със симптоматика за COVID-19.
Още 23 лица, положителни за короновирус, са оздравели. Две жени са лекувани и изписани от МБАЛ “Св. Петка“, а останалите заразени са били на домашно лечение.

Регистрирани са и два смъртни случая, вследствие на коронавирусната инфекция. Починалите са мъже на възраст 46г. и 76г. И двамата са били хоспитализирани.

Към 10,00 ч. на 09.11.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 531, като 292 от тях вече са излекувани. 29 лица, положителни за COVID-19, са починали. Активните случаи в областта са 210, като 41 лица са хоспитализирани. От тях 37 пациенти има приети за лечение във видинската болница, трима са настанени в софийски здравни заведения, а едно лице е прието за лечение в МБАЛ-Монтана.

ВИЖТЕ И ОСТАНАЛИТЕ АКЦЕНТИ В ЕМИСИЯТА …

Може да харесате още...