Кметът на Мездра благодари на правителството за отпуснатите допълнителни средства

Сподели в социалните мрежи:

Кметът на Мездра Иван Аспарухов благодари на правителството за отпуснатите на Община Мездра допълнителни средства в размер на 610 000 лв. за изграждане, паркоустрояване и благоустрояване на централното площадно пространство по плана на с. Зверино. Средствата за целеви разходи по бюджета на общината за 2019 г. са одобрени с постановление на Министерския съвет, прието на днешното правителствено заседание.
„Благодаря на министър-председателя Бойко Борисов, на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на министъра на финансите Кирил Ананиев за оказаното съдействие за осигуряване на средства за изпълнение на проекта за реконструкция на площада в най-голямото село в община Мездра“, заяви Иван Аспарухов.
„С реализирането на този инвестиционен проект, който е изготвен още през м. май 2014 г., централното площадно пространство в Зверино ще придобие напълно нов, съвременен облик. По този начин изпълняваме и поетия от нас ангажимент да работим за подобряване на жизнена среда в нашата община – нещо, което ще продължим да правим и занапред.
Убеден съм, че с подкрепата на централната власт съвместните усилия на Общинската администрация и на Общинския съвет ще продължат да дават добри резултати и за в бъдеще“, каза в заключение Аспарухов.

Може да харесате още...