Офталмологът д-р Яни Здравков ще продължи да извършва прегледи в МБАЛ – Мездра и през тази година

Сподели в социалните мрежи:

Офталмологът д-р Яни Здравков, завеждащ на отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“, ще продължи да извършва веднъж месечно и през 2021 г. специализирани прегледи по очни болести в „МБАЛ – Мездра“ ЕООД, съобщиха от лечебното заведение в гр. Мездра. Профилактичните прегледи ще се извършват всеки последен петък от месеца от 10:00 до 18:00 часа на първия етаж в сградата на общинската болница.
Записвания за прегледите, които са платени, се приемат при секретарката на МБАЛ – Мездра Илияна Миркова (ет. 5 в сградата на болницата) или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на главния вход на лечебното заведение и при секретарката.
Д-р Яни Здравков е един от водещите офталмолози у нас, доктор на медицинските науки, ръководител на Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на Александровска болница и преподавател в Катедрата по офталмология на Медицински университет – София.
Занимава се с диагностика и лечение на болестите както на предния, така и на задния очен сегмент – катаракта, глаукома, макулна дегенерация, диабет, възпалителни и съдови заболявания и др.
Специализирал е в Италия, Словения, Чехия и Швейцария. Автор е на редица публикации в български и чуждестранни научни списания, както и редовен участник в научни конференции и конгреси у нас и зад граница. Членува в Българския лекарски съюз, Националната глаукомна асоциация и в Европейската асоциация на катарактните и рефрактивни хирурзи.

ИЗТОЧНИК: ОБЩИНА МЕЗДРА

Може да харесате още...