Видин Новини

Поздравления по случай Деня на родилната помощ

Сподели в социалните мрежи:

На днешния празник кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков изпрати поздравителни адреси до началника на Отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Св. Петка“ д-р Слави Любенов, както и до всички акушерки, работещи в общинското звено „Детско и училищно здравеопазване“.

По традиция на 21 януари във видинската болница се провежда специално тържество, за организирането на което Община Видин винаги съдейства. Заради противоепидемичните мерки тази година то няма как да се състои. Въпреки това в знак на уважение към работата на лекарите и акушерките от отделението и на грижа за новородените бебета, Общината предостави парична помощ в размер на 500 лв. за нуждите на АГО. Тя беше предадена от директора на МБАЛ „Св. Петка“ д-р Ивета Найденова на старшата акушерка Наташа Кирова. С тези средства ще бъдат закупени дрешки, пелени и други необходими пособия.

В поздравителния адрес кметът д-р Цветан Ценков благодари на медиците за всеотдайността и усилията, които влагат при упражняване на благородната си професия.

„Нека този хубав ден Ви донесе мили думи на благодарност, удовлетворение и любов!“ – е неговото пожелание в Деня на родилната помощ.

Източник: Пресцентър на Община Видин