Рецидивист е предаден на съд за хулиганство във Видин

Сподели в социалните мрежи:

Районна прокуратура – Видин е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу И.В. (на 36 години) за извършено от него, при условията на опасен рецидив, престъпление.

Обвиняемият И.В., заедно с приятелката си, живее в апартамент в блок на ул. „Нечаева“ в гр. Видин. Мъжът многократно създавал проблеми на съседите, като пускал силна музика, правел скандали, нарушавал обществения ред и спокойствието на другите обитатели на сградата.

Около полунощ на 02.11.2020 г. от жилището на И.В. отново се чувала силна музика. Свидетел на случващото се се обадил в полицията. Помолил да бъде изпратен автопатрул, който да предупреди обвиняемия да не нарушава нощната тишина.

Органите на реда пристигнали на място и разговаряли с И.В. относно спазването на правилата. След като тръгнали арогантното му поведение продължило. Обвиняемият излязъл на междустълбищното пространство и започнал да вика по адрес на другите обитатели на блока. Отправял към тях обиди и възмущение, че „когато човек празнува, не трябва да бъде притесняван и да се вика полиция“. Заплашил ги, че „ще ги избие и запали колите на всичките до един“.

Впоследствие И.В. бил отведен от полицейския патрул в Районното управление и задържан. Предстои делото срещу обвиняемия, който е многократно осъждан, да продължи в съда.

ИЗТОЧНИК: Районна прокуратура – Видин

Може да харесате още...