До 4- ти февруари община Видин удължава приемът на документи за позицията „Социален асистент“

Сподели в социалните мрежи:

Във връзка с проектно предложение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, „Патронажна грижа +“ уведомяваме, че продължава приемът на документи от кандидати за работни позиции по Направление II – помощен персонал в социалните услуги на територията на Община Видин, делегирани от държавата дейности.
Свободните позиции са за:
„Социален асистент“, на пълно работно време – 8 часа;
„Социален асистент“, на непълно работно време – 4 часа.

Направление 2: Превенция на COVID-19 в социалните услуги, делегирани от държавата дейности, дава възможност за назначения персонал да се осигуряват необходимите лични предпазни средства. Въвеждат се допълнителни мерки за дезинфекция на сградния фонд на социалните услуги, ДДД (делегирани от държавата дейности), които се осъществяват текущо по график и при възникнала извънредна необходимост с цел предоставяне на защитена среда за лицата. Персоналът и потребителите на социалните услуги, ДДД ще бъдат тествани при нужда за COVID-19. Ще се закупят преносими уреди за рехабилитация, преносими компютри, оборотни за услугите и употребявани от лицата, които извършват своята работа дистанционно от домашна среда.
Подробности за кандидатстване по проекта и всички необходими документи са публикувани на официалния сайт на Община Видин:

ИЗТОЧНИК: Община Видин

Може да харесате още...