Кметът на община Мездра благодари на всички, допринесли за ликвидиране на срутището в района на с. Елисейна

Сподели в социалните мрежи:

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов благодари на ръководството и на работниците на Агенция „Пътна инфраструктура“, Областно пътно управление – Враца, Общинско предприятие „Чистота“, пътноподдържащата фирма „Пътстройинженеринг“ и на епипа от алпинисти за положените от тях усилия при ликвидиране на срутището в района на село Елисейна, в резултат на което тази сутрин беше възстановено движението по път II-16 Своге – Ребърково.

Той благодари и за разбирането на жителите и на кметовете на селата Елисейна, Зверино, Злидол, Очиндол и Габровница относно възникналите временни ограничения на движението на моторни превозни средства в този участък от второстепенния път за София през Искърското дефиле.

„Доброто взаимодействие в тази кризисна ситуация между държавните институции, местната власт и частния сектор показа, че общите усилия винаги дават положителен резултат, подчерта в заключение Аспарухов. Това ни задължава да продължим да работим и занапред заедно, в екип, при решаване на възникналите проблеми, за благото на жителите на община Мездра.“

Снимки: Борис Кръстев
Източник: Пресцентър

Може да харесате още...