ГЕРБ – Видин регистрираха листата си: Водач е Росица Кирова (Добро утро, Северозапад)

Сподели в социалните мрежи:

В листата има изцяло нови лица, а втори след Кирова е шефът на ГЕРБ – Александър Матеев.

„ГЕРБ изпълнява ангажиментите си към гражданите на Видин – отворихме листата си за граждански квоти. Нашият водач Росица Кирова е гражданска квота. Това не е листата на ГЕРБ и СДС, това е листата на Видин”, коментира областният координатор на ПП ГЕРБ-Видин Александър Матеев.

„Благодаря на всички, които повярваха, че промяната е възможна чрез гражданите. Нашата листа е резултат от съвместни разговори и усилия. Премиерът Бойко Борисов ясно показа на всички видинчани, че иска да работи с гражданите. Листата е от познати на Видин лица. Зад тази листа заставам с радост и се надявам, че това е най-прекият път до промяната. От нас зависи. Надявам се, че всички участници в изборната надпревара ще водим една нормална и толерантна кампания”, заяви водачът Росица Кирова.

Уважавани и доказали се професионалисти – така могат да бъдат определени и останалите кандидати. В листата за народни представители са художник-дизайнерът Александър Матеев, който наскоро бе избран за областен координатор на ГЕРБ-Видин, инженерът Росен Цветков, юристът Силвия Евдокимова, д-р Емил Мушанов, учителят Ирена Гъркова, финансистът Николай Николов, юристът и заместник-областен управител Лъчезар Попиванов.

Може да харесате още...