Избори 2021: С водосвет за здраве и успех! ГЕРБ откри кампанията си във Видин (репортаж)

Сподели в социалните мрежи:

Отборът на Видин е номер 28 в интегралната бюлетина.

„Пожелавам на всички да бъдем малко по-смирени в тази кампания. Да се обърнем и да видим това, което е направено, да поправим грешките, ако има такива, и най-вече да си пожелаем здраве. Вярата е изключително важна за всички нас и във всичко, което правим. Искрено вярвам, че ще постигнем нещо добро за града и областта, защото имаме възможности и сила. Бог ни е дал възможността, а ние трябва да положим усилия. Да не заравяме талантите в земята, а да ги използваме и множим. Това, което можем да го използваме за доброто на другите”, заяви при старта на предизборната кампания водачът на листата Росица Кирова. Пред журналисти тя коментира, че Видинският регион притежава всичко нужно, за да достигне по икономическо развитие останалите региони в страната и излезе в челните редици: „Видинско притежава всичко, което е нужно – вода, прекрасна плодородна земя, изключително много природни богатства. Само ни трябва онова, което да ги слепи. Надявам се, това да бъдем ние – отборът на Видин от кандидатите за народни представители от ГЕРБ и партньорът СДС”.
След водосвета, в своето обръщение към кандидатите за народни представители, Митрополит Даниил подчерта, че управлението на държавата е важно дело. И в Светото писание ясно е казано, че всяка власт е от Бога дадена и в същото време тя е дадена с определено предназначение.
Негово Високопреосвещенство отправи пожелание кандидатите на ГЕРБ да се водят от божествените добродетели – милосърдие, истинност, правдолюбие, грижа, отговорност и любов, защото само с тях човешкото общество може да процъфти. Митрополит Даниил подчерта, че въпреки епидемичната обстановка, православните храмове в България са отворени за всички. „Ние апелираме и занапред ръководството и партия ГЕРБ да се вслушва и проявява последователност в своята политика във всички сфери на обществото. Да се взимат решения и съгласия в съзвучие с Божията воля, защото това е предпоставка за благоденствието на българския народ. Божията подкрепа и благословение да бъде с вас! ”, благослови Митрополитът.

ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Може да харесате още...