Водачът на листата на ПП „Републиканци за България“- Видин Огнян Ценков поздрави дамите за 8 март

Сподели в социалните мрежи:

По повод Международния ден на жената, водачът на листата на ПП „Републиканци за България“- Видин Огнян Ценков и кандидатът за народен предствител Албена Георгиева гостуваха в едно от най-големите населени места в община Видин – с. Капитановци, по покана на кмета на населеното място Десислава Иванова.

„Днес, когато разделението в обществото е прекалено голямо и обрича всяко начинание, вие сте пример за сплотеност и общи цели. Честитя ви празника от името на всички мои колеги, кандидати за народни представители от ПП „Републиканци за България“ и се радвам да ви видя отново заедно – млади и стари. Затова и Капитановци е толкова живо и приветливо място, защото сте заедно и в делник, и в празник“.

С тези думи водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ Огнян Ценков се обърна към жените от с. Капитановци, които отбелязаха 8 март със скромно тържество.
По-късно през деня, водачът на листата на партията за 5 МИР-Видин честити Международния ден на жената и на дамите от пенсионерски клуб „Златна есен“.

„Те ни заредиха с позитивизъм, добро настроение и прекрасна енергия. Розите, които подарих на дамите от свое име и името на моите колеги от ПП „Републиканци за България“ са израз на нашето уважение и благодарност към жените за силата, която ни вдъхват, за подкрепата, за това, че са до нас и ни вдъхновяват“, каза още Огнян Ценков.

За „Републиканци за България“ гласувайте с номер 21 в интегралната бюлетина.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Може да харесате още...