Росица Кирова: „Няколко прости въпроса изключват от изборната надпревара повечето опоненти на отбор 28“

Сподели в социалните мрежи:

„Ако се съберем в тази зала всички кандидати от всички партии и им задам въпроса, вие от къде сте и какво ви свързва с Видин, по този начин ще елиминирам част от кандидатите на принципа – те няма за какво да разговарят с мен“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин.

Тя обясни, че листа 28 е изградена от местни и можещи хора, които предлагат реални политики за съживяване на Северозапада.

„Ще попитам и още нещо тези кандидати, които и досега бяха в парламента. Какво направихте за Видин? По този начин ще елиминирам и другата част от листите“, категорична бе Кирова.

Водачът на отбор 28 обясни, че на тези избори трябва да се гласува за личности, които са направили нещо за региона си.

В студиото на „Добро утро,Северозапад“ Росица Кирова говори за една от най актуалните теми за региона, а именно здравеопазването.

„Най важното е през следващите 4 години да можем да вдигнем видинската болница на крака. Предстои ни спасяването и на болницата в Белоградчик“, обясни Кирова.

„Здравеопазването за един регион като Видин, където населението е застаряващо, това да има функционираща болница и тя бъде на добро ниво е изключително важно. В областта са останали две болници, тази във Видин и Белоградчик, които през годините бяха спъвани от множество проблеми, а ние се нуждаем от болници“, каза Росица Кирова.

Тя коментира, че българското здравеопазване, въпреки проблемите е достъпно, за разлика от това, на доста европейски страни.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО Й УЧАСТИЕ …

Платена форма
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Може да харесате още...