Юлиян Петров: „Промяната е възможна само с номер 18“

Сподели в социалните мрежи:

Според Юлиян Петров една от най актуалната тема за всички видинчани е здравеопазването и видинската болница, която е под всякаква критика.

„През последните 10-12 години тя си буксувава на едно и също място. Закриваха се отделения, откриваха се отделения, теглиха се кредити, персонал е напуска. Всичко това е в резултат на факта, че болницата е търговско дружество и това трябва да бъде прекратено. И точно оттук трябва да започне реформата на българското здравеопазване“, каза водачът на листата на „Изправи се, мутри вън“ във Видин.
Програмата на „Изправи се, мутри вън“ предвижда няколко мерки: България е моето вкъщи, вече съм активен, семейно стопанство, безплатни детски градини за всяко дете, безплатни лекарства, преизчисляване на пенсиите в страната, намаляване на патентния данък, намаляване на данъчната тежест, въвеждане на мораториум върху ток, вода и частните колекторски фирми, защита на правата на гражданите от произвола на банките и приемане частния фалит на физически лица.

„Така че хората да си направят сметка за кого ще гласуват защото аз мисля, че е крайно време обикновените граждани да бъдат представлявани в парламента, каза Юлиян Петров.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО МУ УЧАСТИЕ …

Платена форма
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Може да харесате още...