Избори 2021: Мощна подкрепа за листа 28 във Винарово (репортаж)

Сподели в социалните мрежи:

Отборът на Видин от листа 28 представи приоритетите си пред жителите на Винарово. Водачът на листата Росица Кирова обясни, че по 3 от основните цели в програмата на ГЕРБ – СДС вече се работи.

„Първата цел е изграждането на пътя от Видин до Ботевград, който път ще донесе инвестиции и работни места. Нашата цел в Народното събрание ще е тези процедури да продължат, защото този път ни е нужен изцяло, а не само до Монтана. Ангажиментът ни е той да бъде завършен в рамките на 3 години, тоест ние да съдействаме изцяло за процедурите“, каза Кирова.

Цел номер 2: Изграждането на тунел под Петрохан, който ще съкрати пътя до столицата с над 50 км.

„Да довършим тези процедури в рамките на 3 години, за да може след това да се обяви обществена поръчка за строителство, или да се потърси фирма концесионер или публично-частно партньорство“, каза водачът на листа 28.

Третата цел е парите, които са за изравняване на жизнения стандарт на различните региони в Европа, да бъдат така разпределени, че по-голямата част да са във Видин.

„Не защото искаме да е несправедливо, а защото наистина имаме нужда от тях“, обоснова се Росица Кирова.

За първи път в историята на прехода хората от региона имат реалния шанс за пряка демокрация, чрез отборът на Видин с номер 28.

„Предлагам Ви да гласувате за хората, които ще участват реално в политиката. За тези, на които ще им се чува гласа. Такъв човек, като Росица, парламентът няма да може да излъчи в близките 100 години. Затова ни подкрепете! Гласувайте за личност“, призова хората Александър Матеев.

Сред приоритетите на листа 28 са и постигане на европейски заплати и пенсии.

„Ние сме един отбор, който пред приятелите и близките сме се доказали, позволете ни да се докажем и пред Вас с номер 28“, каза кандидатът за народен представител Николай Николов.

Платен репортаж
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Може да харесате още...