Млад лекар от Видин връща надеждата за нормален живот на хората с инсулт (Добро утро, Северозапад)

Сподели в социалните мрежи:

Доктор Ангел Благоев, който от скоро завежда отделението по неврология, прилага нов метод на лечение на хората с инсулт.

„Не можех нито крака си, нито ръката си да вдигна, а сега я вдигам, благодарение на доктора и бързите мерки, които взима се чувствам супер. Вдигам ръката си с малко усилие все още, говорът ми се оправи и се чувствам идеално благодарение на него. Просто нямам думи дано да има много такива млади хора като него. Днес ми е третия ден надявам се за напред всичко да е наред. Благодарение на него“, сподели една от пациентките на доктор Благоев.“

„Хората в интерес на истината имат право. Района, в които живеем северозападния регион и като цяла България населението е застаряващо. Това от своя страна увеличава броя на пациентите, които са с мозъчно съдова болест , увеличава броя на пациентите с периферни увреди, с радикулити и дискови хернии. И тези хора трябва да има къде да се лекуват“, каза пред Калин Иванов – д-р Ангел Благоев.

Според доктор Благоев не може един областен град да няма отделение по неврология.

„Моето желание е да могат да се мотивират повече млади хора да дойдат да работят, защото без кадрови ресурс не може да съществува отделението“, каза още д-р Благоев.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО…

Може да харесате още...