По Ваш сигнал: Мъж от Нов път станал жертва на насилие! Пребили жена му, опитали да изнасилят дъщеря му (Добро утро, Северозапад)

Сподели в социалните мрежи:

„Това се случи преди 2 дни в квартала. Аз и съпругата ми тръгнахме да пазаруваме в квартала беше към 5 часа и се прибираме. Няма и 10 минути от както се прибираме от магазина и гледаме мойта щерка Валерия Ефремова, идва от среща и почва да пищи“, каза в „Добро утро, Северозапад“ потърпевшия Ефрем Ефремов.

Непълнолетното момиче разказало, че са опитали да я изнасилят. Вкарали я в кола и започнали да я пипат. След като чули това, Ефрем и жена му отишли да потърсят обяснение от съседите си, които се оказали главни действащи лица.

„Бащата на момчето излиза с брадви и кирки и започват да ни налагат. Имаше много хора и някой започна да вика: „Събори го този него го оставяй жив“, разказа на живо в студиото Ефремов.

Както Ефрем, така и жена му са с множество рани по тялото. Жената е с изкъртен зъб и наранявания по устата. Ефрем има охлузвания по тялото и синини по главата.

„Притеснявам се за семейството си, за съпругата, за дъщеря ми. Пишат ни, заплашват ни постоянно, че ще ни запалят. Тероризират ни постоянно“, каза Ефрем.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА В СЛЕДВАЩИТЕ ИЗДАНИЯ НА ПРЕДАВАНЕТО…

Може да харесате още...