Юбилейно 20-то издание на общинския турнир по футбол в Мездра

Сподели в социалните мрежи:

„ЛИВ“ и „Локо Футбол“ откриват юбилейното 20-о издание на общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра Осем отбора ще вземат участие в юбилейното 20-о издание на общинския турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра.

Той ще се проведе от 5 до 21 май на спортната площадка в Средно училище „Иван Вазов“. Чрез жребий участниците в турнира бяха разпределени в две предварителни групи.

В предварителна група „А“ съперници ще бъдат тимовете на „ЛИВ“, „Локо Футбол“, „Кохонес Гранде“ и „Община Мездра“, а в предварителна група „Б” – тези на „Моравица“, „Крета“, „Неудобните“ и „Ботевъ“ (Брусен).
Турнирът ще бъде официално открит на 5 май 2021 г. (сряда) в 18:15 часа. В първата среща от 18:30 часа един срещу друг ще се изправят „ЛИВ“ и „Локо Футбол“ (от предварителна група „А“), а във втората от 19:30 ч. – „Моравица“ и „Крета“ (от предварителна група „Б“).

Главен съдия на турнира ще бъде врачанският рефер Румен Каменов, а технически секретар – Никола Кръстев, мл. експерт „Спорт и младежки дейности“ в Община Мездра.
В предварителните групи се играе по системата „всеки срещу всеки”, като напред продължават отборите, заели първите две места в групите. Турнирът ще продължи до 21 май, когато са мачът за бронзовите медали, финалът и награждаването на призьорите.

Участниците в турнира решиха времетраенето на срещите да бъде две полувремена по 25 минути, а не по 20 мин., както беше досега.

Класиралите се на първите три места ще получат купи, грамоти и парични награди. Наградният фонд на турнира е 1 400 лв. Паричната премия за първо място е 500 лв., за второ – 300 лв., за трето – 200 лв., за четвърто – 100 лв.
Ще бъдат връчени и две индивидуални награди от по 100 лв. – за най-добър вратар и голмайстор, който ще бъде определен след изиграване на мача за III-IV място и финала. Предвиден е и специален отборен приз за феърплей също от 100 лв.

Източник: Пресцентър

Може да харесате още...