Информация за състоянието на републиканските пътища на 17.05.2021 г.

Сподели в социалните мрежи:

На АМ „Тракия“, от днес до 21 май движението между 324-ти и 327-ми км в платното за Бургас ще е само в една лента.

На АМ Хемус , движението от км 375 км до 389 км в посока Варна се осъществява с повишено внимание поради демонтаж и монтаж на ограничителните системи в средна разделителна ивица.

На магистрала „Струма днес от 10:30 ч. до 16:30 ч., движението в тунел „Мало Бучино“ на АМ “Струма“, в посока София, ще е в една лента. Поради настройка и профилактика на системата за видеонаблюдение

Движението по АМ „Марица“ в участъка Свиленград – „Капитан Андреево“ от 93 км до 107 км е пренасочено двупосочно поради извършване на превантивен ремонт на пътното платно.
Възстановено е движението по път I-1 София – Враца при изхода на Лютидол

В Област Монтана- движението по път II-81 Благово – Монтана от 94 кмдо 101 км се осъществява поетапно двупосочно в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка.

В Област Враца – Възстановено е движението по път II-15 Враца – Оряхово, в района на Алтимир.

В Област Видин – движението по третокласен път III-112 Тополовец – Добри дол се ограничава за МПС-та над 12 т. поради частични ремонтни дейности по асфалтовата настилка. Обходенят маршрут е Добри дол – Арчар – Дунавци – Ружинци – Монтана и обратно.
Движението по път III-141 Кула – Грамада – Срацимирово е ограничено за МПС с обща маса над 5 тона поради ремонтни дейности. Обходният маршрут е по път I-1 Видин – Димово – Ружинци и обратно.

Източник: АПИ

Може да харесате още...