Враца посреща четвъртото издание на Младежки спортен панаир „Път към здравето“

Сподели в социалните мрежи:

Враца ще посрещне четвъртото издание на Младежки спортен панаир „Път към здравето“ на 21 май, петък, от 17.00 часа. Проявата е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта.

Целта на проекта е да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословния начин на живот, здравословното хранене и физическата активност.

Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много изненади очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортни клубове от Враца, ученици от региона, медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози.

Събитието ще бъде съпътствано от концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети от „Експоуз“, Торино и Пашата.

Спортните демонстрации ще се състоят в спортен комплекс „Христо Ботев“, а концертът ще се проведе в пространството пред стадиона.

Младежкият спортен панаир ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Източник: Асоциация „Докосни дъгата“ и ММС.

Може да харесате още...