Журналистът Христо Гешов поиска смяна на разследващите по случая с палежа на автомобила му (Добро утро, Северозапад)

Сподели в социалните мрежи:

Ако трябва да цитирам органите на реда, ще бъда точен буквално в цитата .“Работим“.. Три месеца след извършения палеж на автомобила ми, слушам всъщност само и единствено това“, коментира в ефира на „Добро утро, Северозапад“ Христо Гешов.

„Стигнах до там, че това е втори път, в който искам отвод на прокурор. Искам го по простата причина, че поради мой лични наблюдения и виждания и разбирания, смятам че настоящия прокурор, както и предишния преди това не са компетентни по тази тема. Не могат да се справят с това разследване и след като 3 месеца при положение, че има видео записи на лице, на 3 автомобила. Те не са установили каквато и да било самоличност и нямат 3 месеца никакъв заподозрян, смятам че е крайно време, че този случай да отиде на места където някой ще си свърши работата“, каза още Гешов.

Журналистът е провел и среща с вътрешния министър, като случаят е бил една от темите им на разговор.

Министър Рашков пое ангажимента да направи пълна справка по този случай и както да ми съдейства за преместването на този случай в София. Ще бъде запознат и с всички други сигнали, които ще му подам още днес. Официално и писмено с входящ номер до министерството за всички неща , които аз ще изложа свързани с РУ в Червен бряг.

ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО …

Може да харесате още...