Инж. Огнян Ценков: „Време е ГЕРБ да приемат ролята си на опозиция“ (видео)

Сподели в социалните мрежи:

„Републиканци за България“ днес регистрираха листата си във Видин.
Листата на ПП „Републиканци за България“ Видин е в състав: водач – Огнян Ценков, следват Албена Георгиева, Венци Пасков, Лозан Лозанов, Калин Каменов, Николай Маринов, Иван Цолов и Илия Петков.

Областният координатор Албена Георгиева и Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на ПП „Републиканци за България“ регистрираха кандидатската листа на партията в Районна избирателна комисия – Видин.
„ПП „Републиканци за България“ – Видин ще участва в предсрочните парламентарни избори на 11 юли с пълна кандидатска листа от 8 кандидати. Входихме в РИК изискуемите по закон документи. Нямаме промяна в листата, с която се явихме на редовните избори на 4 април. Водач на Републиканци за България за 5 МИР – Видин е Огнян Ценков“, каза областният координатор на видинската структура Албена Георгиева.
Водачът на листата Огнян Ценков подчерта, че „Републиканци за България“ отново ще водят съдържателна и открита кампания. „Акцентираме върху необходимостта от правила за всички, върховенство на закона, диалог между институциите, работещо Народно събрание. Надяваме се на честни избори, в които хората ще изразят своята свободна воля – без принуда, без натиск. Всички се убедихме, че ни е необходимо работещо Народно събрание, в което се води градивен политически диалог. Надяваме се, че партиите, които ще получат доверието на избирателите, ще поемат своята отговорност – нещо, което не се случи в 45-о Народно събрание“, коментира Ценков. Той посочи като приоритети за региона газификацията на областта, работата по важните инфраструктурни проекти, какъвто е магистралният път Видин – Ботевград и изграждането на Интермодален терминал, за който се говори от години.
В отговор на журналистически въпрос относно проблема със задушливата мизирма от свинекомплекса в гр. Дунавци и недоволството на жителите, водачът на листата на „Републиканци за България“ отговори, че е необходима законодателна промяна, с която бъдещите народни представители от Видинския регион трябва да се ангажират.

Може да харесате още...