Лек ъпгрейд в листата на ГЕРБ във Видин (видео)

Сподели в социалните мрежи:

Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин регистрира днес листата си с кандидати за народни представители за предстоящите избори на 11 юли. Водач отново е Росица Кирова от гражданската квота. Две са новите лица в листата – мениджърът Мартин Иванов, който е от квотата на СДС, и спортистката, треньор по волейбол и преподавател Кристина Георгиева – гражданска квота.

„На предишните избори хората казаха, че няма по-добри от нас и ни поставиха на първо място. Сега очакванията са за още по-добър, отличен резултат. Вярвам, че ще го постигнем, защото сме един прекрасен отбор от професионалисти”, каза областният координатор на ПП ГЕРБ-Видин Александър Матеев, който отново е втори в листата.Той поясни, че партия ГЕРБ се е развивала през годините и винаги се е вслушвала в исканията и очакванията на хората.
Пред медиите водачът Росица Кирова подчерта, че приоритети в програмата на видинската листа си остават завършване изграждането на магистралния път Видин-Ботевград и проектът за тунел под Петрохан. Спирането на процедурата за въздействие върху околната среда на прединвестиционното проучване на трасето за тунел под Петрохан, г-жа Кирова определи като национално предателство и най-вече предателство срещу Северозападния регион. „Изминат е изключително дълъг път. Безотговорно е всяко едно поведение, когато прибързано или поради формални причини, някой реши да спре или да отмени тези проекти”, каза Росица Кирова. Тя допълни, че управляващите, които и да са те, не бива да забравят, че гражданската енергия не се ограничава до нечие управление. И може във всеки един момент да покаже на тези, които управляват, кое е важно за обществото. „Суверенът иска тунел под Петрохан и магистрала до Видин. И ако суверенът е този, който определя дневния ред на обществото, а не служебният министър или чиновник, то разчитам, че ще бъдем чути”, поясни още Росица Кирова.

Може да харесате още...