„Ляв съюз за чиста и свята република“ регистрира кандидатската си листа във Видин

Сподели в социалните мрежи:

Водач на листата е Иван Иванов – народен представител в 43-то Народно събрание, настоящ директор на Българската асоциация на малките и средни предприятия. Иван Иванов е роден на 16.06.1986 г. в град Видин, притежава висше образование степен магистър по специалност бизнес администрация. Иван Иванов е бивш областен ръководител и член на националния съвет на политическа партия АБВ за област Видин.

Людмил Антов е роден на 20.02.1964 г. притежава висше образование степен магистър по специалността маркетинг и мениджмънт. В периода 2004-2007 г. е бил кмет на община Белоградчик, а преди това е заемал различни ръководни длъжности – ръководител на регионален офис на Българска Пощенска Банка АД, заместник кмет на община Белоградчик, секретар на община Белоградчик. Понастоящем е директор на ЦНТС в община Белоградчик.

Пламен Цветков е роден на 20.08.1951 г., притежава висше образование защита на националната сигурност, работи в частния сектор, собственик е на Първи частен рехабилитационен кабинет в област Видин. Пламен Цветков е заемал различни ръководни позиции – заместник председател на съвета на директорати на Гипс Кошава ЕАД, главен секретар на Областна администрация – Видин, секретар на кметство с. Капитановци. Пламен Цветков е бил председател на общинската организация на политическа партия АБВ за община Видин.

Тихомир Тодоров е роден на 24.08.1961 г. в гр. Кула, притежава висше образование дентална медицина. Г-н Тодоров има дълъг стаж като стоматолог и понастоящем работи като стоматолог в община Кула, град Кула.
Светлин Борисов е роден на 17.02.1991 г. в гр. Видин, притежава висше образование специалност „История“. Работил е като стажант-археолог на археологически обекти и като младши експерт в Дирекция „Бюро по труда“ Видин.

Може да харесате още...