Областният управител Огнян Асенов представи своите заместниците пред служителите на администрацията

Сподели в социалните мрежи:

Областният управител Огнян Асенов представи пред екипа на Областна администрация новите заместник областни управители. Със своя заповед днес той разпредели и ресорите, за които Шишман Чаушев и Илия Каменов ще отговарят. Това съобщиха от Областна Администрация Видин.

Шишман Чаушев е магистър по икономика. Работил е в структурите на НАП, „Булгаргаз“ ЕАД, „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД, ТЕЦ Варна ЕАД. Ресорите му са: Обществен ред и сигурност; Земеделие, храни и гори; Инфраструктура; Енергетика; Околна среда и води; Туризъм; Регионално развитие.

Илия Каменов е бил заместник-кмет по икономическите въпроси на Община Видин в периода 1997 г. – 1999 г. След това работи в банковата сфера. Висшето си икономическо образование е завършил в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов. Ресорите му са: Здравеопазвание; Социална политика; Образование и наука; Култура; Спорт и младежките дейности; Икономика и бизнес.

Огнян Асенов акцентира върху основните цели и задачи, стоящи пред него като областен управител и служителите на Областна администрация Видин, като обърна внимание на организационно-техническата подготовка на предстоящите избори. „Вярвам, че заедно ще успеем да създадем убеденост в хората за честен и прозрачен вот на 11 юли.

Надявам се всеки един от вас да подходи отговорно и професионално към стоящите пред него задачи“, отбеляза областният управител Огнян Асенов.

Източник: Пресцентър

Може да харесате още...