Добро утро, Северозапад Избори Новини Репортажи ТОП Новини

ИЗБОРИ 2021: ГЕРБ – СДС стартира кампанията си във Видин (репортаж)

Сподели в социалните мрежи:

С водосвет стартира предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в областния град. Той бе отслужен в храм „Св. Николай Чудотворец”, където кандидатите за депутати и представители на коалицията запалиха по свещичка и се помолиха за здраве и успех.

НВП: Видински митрополит Даниил
 „Госпожо Кирова, вие и политическа партия ГЕРБ сте показали, че се съобразявате и се вслушвате в Божията воля и гласа на църквата по важни теми и области от обществения и държавния живот. Нека Господ бъде с вас и с всички, които със самоотверженост и добронамереност, желаят да се трудят за благото на целия български народ”.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС изразиха надежда, че кампанията ще бъде положителна и спокойна.

Росица Кирова – водач на листата на ГЕРБ – СДС във Видин  „Видин е малък град. Познаваме се и знаем кой какво може да направи и какво е направил до момента. Аз разчитам, че по това хората ще ни избират. На нас, като регион, ни предстоят важни и сериозни задачи. Северозападна България има необходимост от ясни и конкретни неща. Трябва ни адекватна инфраструктура, която да спомогне за привличане на инвестиции, за разкриване на повече работни места, за един нормален живот на хората. Искрено се надявам, че ще търсим онова, което ни обединява, а не това, което ни разделя. Защото онези, които разделят, ще доведат народа и страната ни до катастрофа. Това трябва да предотвратим. Всичко е в ръцете на избирателите“.

На тези парламентарни избори целите на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин са ясни – отново категорична победа и излъчване на двама народни представители. Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 5 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ