Празнични прояви в навечерието на Коледа

Сподели в социалните мрежи:

Младежите, които през изминалото лято се включиха в организираната за пръв път във Видин програма за доброволчество, отново подкрепиха инициатива на Общината. Младите хора раздаваха флаери за две предстоящи културни събития.

На 17 ноември (петък) най-голямата магична организация в България Quick Hands Project ще представи пред видинска публика своя нов проект „Царете на магията“. Той се осъществява благодарение на Национален фонд „Култура“ и Община Видин. Спектакълът ще започне в 18:00 часа в Общински драматичен театър „Владимир Трандафилов“, а входът е свободен. По време на представлението артистите от Quick Hands Project ще представят различните жанрове на илюзионното изкуство, а зрителите ще се насладят на едни от най-популярните изпълнители на българската магическа сцена – Дани Белев, Мистър Джим, Мат Мърдок и Маг Жиров.

На 20 декември (понеделник) Общински културен институт „Дунав“ кани видинчани на празничен коледен концерт на Ансамбъл „Дунав“. Събитието ще се проведе в залата на видинския театър, началото е 18:00 часа, а входът отново е свободен.

Източник: Пресцентър на Община Видин

Може да харесате още...