Д-р Цветан Ценков поздрави новоназначения областен управител на Видин

Сподели в социалните мрежи:

Видинският кмет, заедно със заместник-кметовете на Общината Борислава Борисова и Светослав Скорчев приветстваха Любен Иванов, който официално встъпи в длъжност на 7 януари. Д-р Ценков подари на новия областен управител картина, изобразяваща символа на Видин – крепостта „Баба Вида“ и поднесе поздравителен адрес, съобщават от местната администрация.

„Убеден съм, че млад човек като Вас, благодарение на професионалните си качества и опит в обществено-политическия живот, ще допринесе за просперитета и по-добрия стандарт на живот в Област Видин. Като кмет на най-голямата община в областта, се надявам, че ще установим градивни взаимоотношения и заедно ще реализираме бъдещи планове за развитието на прекрасния ни старопрестолен Видин и за издигане на неговия авторитет“ – пише в адреса.

Д-р Цветан Ценков пожела на г-н Иванов да има късмет, сили и воля, за да работи за нашия красив роден край. Новият областен управител благодари за отправените пожелания, след което проведе разговор с кмета на Община Видин.

Източник: Пресцентър на Община Видин

Може да харесате още...