Росица Кирова: „Какъв ще бъде утрешния ден зависи от всеки един от нас, ние сме готови да се противопоставим на разделението в държавата“ (видео)

Сподели в социалните мрежи:
Водачът на листата на ГЕРБ – СДС  Росица Кирова и колегите й от отборът на Видин обсъдиха с хората от Антимово приоритетите на формацията в новия парламент.  На първо място населението поиска спирането на разделението в държавата и спешни мерки за излизане от кризата.
Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ – СДС във Видин
„Цената на хляба колко беше миналата година по това време? 
– 70 стотинки, сега е 1 лев. Тези 30 стотинки са важни за всеки един от нас. Същото се отнася за цената на сиренето, кашкавала. Същото се отнася и за цената на тока. Днес Вие не усещате каква би била трагедията ако цената не беше фиксирана с меморандум, предложението за това беше на групата на ГЕРБ – СДС и беше направено в първия работен парламентарен ден, откакто това правителство започна работа“. 
Отговорност на политиците е да търсят и да намират решения за проблемите на хората, отбеляза още Росица Кирова и допълни, че коалиция ГЕРБ- СДС е единствената формация, която е готова да поеме политическата отговорност за да сложи ред хаоса.
Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ – СДС във Видин
„За тази цел трябва да ни управлява някой, който има опит, който е овладявал кризи. Всички видяхме, че промяната може да ни донесе нещо по-лошо от това, което очаквахме. Аз си пожелавам да има промяна, но в посока по-добро. Тази промяна да я направим всички заедно. Първо като върнем в държавата нормалността в управлението, като въведем ред. Безпорядъкът, който това правителство въведе, е във всяка една сфера. Те стигнаха до ситуацията, че след като управляваха заедно 7 месеца, започнаха да се обвиняват един- друг във всичко“. 
 
Отборът на Видин призоваха  на втори октомври да се гласува с номер 24 за ГЕРБ-СДС.
Александър Матеев, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС
„Когато излезете да гласувате на втори, помислете. Защото много хора обещават какво ли не. Много наши опоненти нямат даже и управленски програми. Имат само лозунги. Възрастните хора да живеят добре, справедливост за всички, Свобода и равенство. Да, ама как го постигаш?  Просто правете разлика на това, кое може да се случи и кое не. Ние сме достатъчно възрастни, преживяли сме какво ли не.  Имаме акъл в главата, можем да различим кое е реално и кое не. Така, че говорете с Вашите близки и им кажете, че обещанието не е като завещанието. Това, че някой ти обещава по телевизията, не означава, че ще го изпълни. Два пъти си правим експерименти, вече няма накъде“.  
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Росица Кирова обяви пред хората, че и в новия парламент ще продължи изпълнява ангажиментите, които е поела към хората от Видин и региона и обеща да направи всичко по силите си да сложи край на червените линии в държавата..
Отборът на Видин е с номер 24 на машината и в интегралната бюлетина! 
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Може да харесате още...